Изтеглиха жребия в Маракеш: Саша Зверев се явява като топ фаворит

от в 09:05 на 07.04.2019
Калоян Пламенов

Жребият за стартиращия утре клей турнир в Маракеш, Мароко бе изтеглен. Надпреварата започва от понеделник и ще се играе до края на следващата седмица. Тя е от ATP 250 и наградният фонд е около 600 хиляди евро.

Поставен като лидер в основната схема и участващ със специална покана е Александър Зверев, който започва срещу узбека Денис Истомин в първия кръг, а във втория може да срещне испанеца Хауме Мунар или квалификант.

Втори при поставените в основната схема и водач в долната половина е Фабио Фонини, който също участва със специална покана. Италианецът ще се изправи срещу чеха Жири Весели в първия кръг, а във втория може да срещне аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро или квалификант.

Трети при поставените е Кайл Едмънд, който започва срещу Юго Умбер от Франция от първия кръг. Във втория кръг обаче може да има труден противник в лицето на Жо-Вилфред Цонга, който от своя страна ще стартира срещу германеца Седрик Марсел Щебе.

Жил Симон е четвърти поставен и стартира срещу Йозеф Ковалик от Словакия, а петият поставен Ласло Джере ще има за старта на турнира интересен сръбски сблъсък срещу своя сънародник и добър приятел Филип Крайнович.

Фернандо Вердаско е шести при поставените и ще започне срещу квалификант, а във втория кръг ще срещне Таро Даниел или Миша Зверев при успех в първия.

Настоящият шампион Пабло Андухар не е сред поставените и ще има много трудна задача още на старта, тъй като се изправя срещу Федерико Делбонис в първия кръг и определено мачът ще бъде доста тежък за него. 

Възможните 1/4-финали:
Александър Зверев - Пиер Юге-Ербер
Кайл Едмънд/Жо Вилфред-Цонга - Ласло Джере
Фернандо Вердаско - Жил Симон
Филип Колшрайбер - Фабио Фонини


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Изтеглиха жребия в Маракеш: Саша Зверев се явява като топ фаворит Калоян Пламенов
Теми:  
александър зверев | тенис | тенис бг | тенис новини | тенис турнир в маракеш

Коментари





Следвайте ни в Facebook