Медведев към съдийката: Можеш ли да си представиш колко глупаво е това отсъждане?

от в 11:20 на 11.08.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев има репутацията на един от най-емоционалните играчи на корта и определено не се притеснява да изкаже своето мнение, макар често това да му навлича проблеми. Бурният нрав на руснака се прояви за пореден път през вчерашния ден по време на двубоя му срещу Александър Бублик от втория кръг на Мастърса в Торонто, като световният номер две побесня заради отсъждане на главната съдийка Орели Торт в началото на третия сет.

Медведев улучи със смач своя опонент, който обаче отрази топката с тяло и шампионът от ATP Cup имаше нужда от още един рутинен удар, за да пласира уинър. Арбитърката обаче отсъди наказателна точка за бившия финалист, тъй като той отправи словесно извинение към съперника си в хода на разиграването и по този начин му е попречил при неговото следващо изпълнение.

Това накара водачът в схемата да избухне, заявявайки следното:

"Можеш ли да си представиш колко глупаво е това отсъждане? Със сигурност ситуацията ще влезе в световния видеообмен, брато. Дори опонентът ми ти се смее. Направо е невероятно какво направи" - завърши състезателят тирадата си.

Самият Бублик не бе убеден напълно какво се случва и в началото си помисли, че точката е присъдена в актива на руснака, а впоследствие беше готов за преиграване, въпреки че разиграването трябваше директно да отиде в негова полза. Припомняме ви, че тенисистите имат абсолютна забрана да говорят, докато топката все още е в игра.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев към съдийката: Можеш ли да си представиш колко глупаво е това отсъждане? Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | торонто

Коментари





Следвайте ни в Facebook