Надал и Федерер си поговориха в Instagram пред около 60 хиляди души (видео)

от в 10:27 на 21.04.2020
Калоян Пламенов

Рафаел Надал направи онлайн разговор с един от най-големите си противници в своята кариера Роджър Федерер, като двамата направиха конференция в Instagram, която бе наблюдавана от около 60 хиляди души.

Определено конференцията между тях се осъществи доста трудно, а това породи буйния смях на Анди Мъри, който се включваше със смеещи се емотикони, докато испанецът се опитваше да включи Маестрото в чата.

"Този човек изобщо не се намира лесно, а ми пише, че иска да се включи", каза Матадора с което развесели хилядите хора, които следяха опитите му да направи връзката между него и Маестрото директна.

"Получиха ли се нещата? Влязох и излязох няколко пъти", обърна се Фед Експрес към своя испански противник, а Рафа пък му отговори подобаващо, че очевидно и двамата вече са "твърде стари" за подобни неща.

Двамата си поговориха обширно, като имаше доста въпроси за това как са, както и как се чувстват техните семейства. В крайна сметка хубавото е, че и при двамата няма проблеми в това отношение, но очевидно липсата на тенис им пречи доста.

Испанецът попита своя голям съперник как се справя след операцията на коляното.

"Първите шест седмици бяха наистина трудни, но сега вече съм далеч по-добре. Продължавам да играя срещу стената. Просто искам накрая коляното ми да бъде добре, без значение кога ще се откажа".

"Вторите операции определено се преживяват по-лесно от първите", каза още 20-кратният шампион от "Шлема". 

В разговора между двамата стана на въпрос и как са прекарали детството си, когато са били все още тийнейнджъри.

"Аз играех футбол, ходих на училище. Играех и много тенис. В моята академия сега е друго и на практика там всичко е на едно място. В моето детство не беше така", заяви Матадора.

"И аз играех футбол, но не бях толкова добър като теб. Справях се по-добре в тениса", отвърна му швейцарецът.

След това конференцията между двамата велики шампиони приключи и Анди Мъри се включи в разговора с Матадора. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Надал и Федерер си поговориха в Instagram пред около 60 хиляди души (видео) Калоян Пламенов
Теми:  
рафаел надал | роджър федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook