Гледайте на живо: Григор Димитров открива кампанията си в Маями с мач срещу Алехандро Табийо

от в 18:08 на 24.03.2024
Калоян Соколов

Дългото чакане за българските тенис фенове най-после ще приключи, защото се очаква Григор Димитров да излезе на корта в Маями след броени минути (изчаква се приключването на срещата между Лоренцо Музети и Роман Сафиулин). Първата ни ракета трябваше още вчера да открие участието си в турнира, но времето във Флорида имаше други планове и така срещата на родния ни представител беше отменена. Днес обаче тенисистите могат да се радват на перфектни условия за игра и нашият сънарародник съвсем скоро ще се изправи за първи път в кариерата си срещу чилиеца Алехандро Табийо.

Левичарят изобщо не е за подценяване, тъй като досега прави най-силния си сезон в Тура и може да се похвали със спечелването на титлата от ATP надпреварата в Окланд, както и достигането до финала в Сантиаго. Табийо разполага с мощен начален удар и през миналата година достигна до 1/8-финалите на Мастърса в Индиън Уелс, така че подобни срещи не са непозната за него територия, но ние се надяваме Григор да демонстрира своите безспорна по-голяма класа и опит, които да го изведат до третия кръг на състезанието.

Както винаги пък, то вие ще може да проследите срещата в реално време на нашия сайт, а ето и няколко опции, които да ви улеснят максимално с постигането на тази задача:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров открива кампанията си в Маями с мач срещу Алехандро Табийо Калоян Соколов
Теми:  
atp | алехандро табийо | бгтенис | гледайте на живо | григор димитров | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook