Наоми Осака: Съжалявам, че избрах тъгата пред щастието

от в 15:34 на 20.02.2022
Диана Андреева

Четирикратната носителка на титли от Големия шлем Наоми Осака имаше честта да запали олимпийския огън по време на Игрите в Токио през миналата година. Японката се превърна в първата състезателка в историята на тениса, на която се пада тази толкова важна задача - да постави началото на най-големия спортен форум. За бившата световна номер едно обаче това е единственият хубав спомен, останал от Олимпийските игри през 2021-а. 

В публикация в Instagram акаунта си през вчерашния ден Наоми разкри, че не е успяла да се наслади максимално на събитието в родината си, защото е позволила не меланхоличните емоции да надделеят над нея и е прекарала по-голямата част от времето си в страдания. Осака написа кратко, но откровено съобщение в своя профил, а ето какво точно гласеше то: 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 大坂なおみ (@naomiosaka)

"От няколко дни разсъждавам върху Летните олимпийски игри в Токио през миналата година. Вероятно това се дължи на Зимната олимпиада, провеждаща се в момента. Осъзнах, че съжалявам за случилото се в Токио (разбира се, това не важи за запалването на олимпийския огън - изживяване беше наистина неописуемо). Имах възможност да се забавлявам, да създам незабавими спомени, но аз избрах тъгата и страданието. 

Дори не мога да си обясня случилото се по време на Олимпийските игри. Провалих се в една наистина лесна задача, а именно да се забавлявам. В подобна атмосфера можех да бъда истински щастлива, а аз не бях. Оттук насетне в моя живот ще се съсредоточа именно върху това да се наслаждавам на всеки момент, независимо от външните фактори, ще се опитвам да бъда щастлива. Надявам се, че сте в безопасност. Ще се видим скоро." - завършва думите си Осака.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Наоми Осака: Съжалявам, че избрах тъгата пред щастието Диана Андреева
Теми:  
наоми осака | олимпийски игри | осака | токио олимпийски игри 2020

Коментари





Следвайте ни в Facebook