Плишкова за огромната доза негативизъм към себе си в Чехия: Медиите са брутални

от в 23:02 на 06.07.2021
Мирела Николова

В свят, завладян от технологиите и медиите, става все по-трудно за тенисистите да се справят с напрежението, на което са подложени от страна на журналистите. Подобна е ситуацията и с бившата водачка в световната ранглиста Каролина Плишкова, която вече е в четвъртфиналната фаза на Уимбълдън след категорична победа над Виктория Голубич.

В интервюто си след двубоя чехкинята разказа за негативизма, който получава от медиите, както и по какъв начин той повлиява на настройката ѝ. Тя разкри, че напоследък се сблъсква с много негативни реакции в родната си страна поради факта, че вече не е сред първите десет в световната ранглиста. Плишкова получи множество критики от чешката преса след унизителното си поражение срещу Ига Швьонтек на финала на Мастърса в Рим, където не записа нито гейм на своята сметка.

„Мисля, че медиите могат да бъдат доста брутални. В продължение на пет години бях част от топ 10, но дори една седмица извън него предизвика огромна драма в Чехия. Това е нещо, което просто трябва да приемете и с което да се научите да живеете. Мисля, че не можете да направите нещо повече по въпроса“, сподели световната №13.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Плишкова за огромната доза негативизъм към себе си в Чехия: Медиите са брутални Мирела Николова
Теми:  
wta | интервю | каролина плишкова | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook