По-малко от година след отказването си от тениса: Ашли Барти обяви, че очаква дете!

от в 12:59 на 06.01.2023
Калоян Соколов

2022-ра се оказа вероятно най-наситената година откъм събития за Ашли Барти. Австралийката откри миналия сезон с дебютната си титла от Аустрелиън Оупън и затвърди позицията си на хегемон в женския тенис, като изглеждаше как в скоро време никой не би могъл да я измести от върха. Впоследствие обаче австралийката изненадващо се оттегли от турнирите в Индиън Уелс и Маями, а през месец март оповести, че вече няма нужната мотивация да продължава с професионалния спорт и така прекрати кариерата си на едва 25-годишна възраст.

Това далеч не означаваше, че бившата номер едно възнамерява да бездейства и тя спечели няколко аматьорски голф състезания, написа книга за деца и сключи брак с дългогодишния си спътник в живота, а именно голфъра Гари Кисик. Излежда пък младото семейство е нямало търпение да се сдобие с наследник още в първия удобен момент и самата трикратна шампионка от Шлема обяви своята бременност в социалните медии, споделяйки следния текст.

"2023-та се очертава да бъде най-добрата година изобщо. Толкова сме развълнувани за новото ни приключение👶🏼💫
Ориги (кучето) вече е готовa да бъде грижовната голяма сестра❤️" - завършва изпълненото със щастие послание на бъдещата майка.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ash Barty (@ashbarty)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
По-малко от година след отказването си от тениса: Ашли Барти обяви, че очаква дете! Калоян Соколов
Теми:  
wta | ашли барти | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook