Програма за неделя: Григор Димитров в битка за място в основната схема на турнира в Куинс

от в 18:44 на 17.06.2023
Мирела Николова

Григор Димитров откри по безупречен начин тазгодишния си сезон на трева, след като по-рано днес постигна категоричен успех за по-малко от час над Александър Вукич в първия квалификационен кръг на АТР 500 надпреварата в Куинс. Българинът, който умишлено взе решение да стартира от пресявките на турнира, през утрешния ден ще се изправи срещу Артур Риндеркнеш в последния етап преди същинската част на състезанието.

В момента французинът заема 85-ата позиция в световната ранглиста, докато рекордното му класиране в кариерата е 42-рото място, достигнато през есента на миналата година. Риндеркнеш може да се похвали с участие на един АТР полуфинал (в Кицбюел през 2021-ва) и още 6 четвъртфинала в турнири от тази категория. Резултатите му на трева дотук в кариерата не са особено впечатляващи, като той е постигал едва 2 победи в общо 6 изиграни срещи на тази настилка.

Предстоящият сблъсък между Димитров и Риндеркнеш ще бъде първи в историята на тяхното съперничество и ще открие програмата за неделя на корт №5 в Лондон. Това означава, че началото на двубоя ще бъде поставено не преди 13:00 часа българско време, а вие отново ще можете да го наблюдавате на обичайните линкове в Tennis.bg.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програма за неделя: Григор Димитров в битка за място в основната схема на турнира в Куинс Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | куинс | програма

Коментари





Следвайте ни в Facebook