Програмата в Маями: Григор излиза в опит да изравни най-доброто си постижение в турнира!

от в 02:48 на 25.03.2024
Калоян Соколов

Григор Димитров ще трябва да излезе за втори пореден ден на корта, след като дъждовното време обърка графика на Мастърса в Маями. Вчера българинът спечелени един наглед изгубен мач, връщайки се от сет пасив и 2:5 точки в тайбрека на втората, част, за да надвие чилиеца Алехандро Табийо, а днес го очаква среща с още един непознат съперник. Става дума за германеца Яник Ханфман, който имаше подобен сценарий в срещата си с Адриан Манарино, след като отрази мачбол и в крайна сметка записа първата си победа на твърди кортове над тенисист от топ 20.

Световният номер 59 ще се опита да докаже, че далеч не е само клей специалист, търсейки дебютно класиране за 1/8-финал на Мастърс надпревара, която се провежда на хард, докато Григор би могъл да изравни най-доброто си постижение в Маями, което датира от далечната 2016-та година, когато беше спрян от Гаел Монфис.

Сблъскът между Димитров и Ханфман е поставен под номер четири в програмата на корт Grandstand и вероятно ще започне някъде след 22:30 часа българско време.

Програмата на корт Grandstand за понеделник (започват не преди 17:00 часа)

1. Мария Сакари - Анна Калинская

2. Алекс Де Минор - Ян-Ленард Щруф

3. Себастиан Корда - Хуберт Хуркач

4. Григор Димитров - Яник Ханфман

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата в Маями: Григор излиза в опит да изравни най-доброто си постижение в турнира! Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | маями | програма | яник ханфман

Коментари





Следвайте ни в Facebook