Програмата за четвъртък: Григор Димитров открива участието си на турнира в Марсилия

от в 19:43 на 22.02.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров се представя на много високо ниво от началото на 2023-та и през миналата седмица записа първокласни победи над състезатели от ранга на Хуберт Хуркач и Алекс Де Минор, за да достигне до полуфиналите на турнира в Ротердам, където отстъпи на бъдещия шампион Даниил Медведев. Време за почивка обаче за най-добрия български тенисист нямаше, защото той замина директно за Марсилия и утре ще изигра първия си двубой от ATP 250 състезанието във френския град.

Родният ни представител е поставен под номер четири в основната схема и започва участието си директно от осминафиналите, където ще премери сили с квалификанта Хийс Броуер. 26-годишният нидерландец сътвори същинска сензация на домашната си надпревара в Ротердам, след като получи "уайлд кард" в последния възможен момент и достигна до дебютния си четвъртфинал на подобно ниво.

В момента Броуер се намира на върховата си 116-та позиция и логично досега двамата с Григор никога досега не са се срещи помежду си, но въпросното обстоятелство ще се промени през утрешния ден, когато първата ни ракета ще премери сили с Броуер. Двубоят е поставен под номер три в програмата на централния корт и ще започне около 16:00 часа българско време.

Пълна програма за централния корт в Марсилия:

1. Микаел Имер - Давид Гофен (започват не преди 12:30 часа)

2. Леандро Риедл - Хуберт Хуркач (започват не преди 14:30 часа)

3. Григор Димитров - Хийс Броуер

4. Артур Фис - Яник Синер (не преди 19:00 часа)

5. Александър Ришар - Алекс Де Минор (не преди 21:00часа)

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Програмата за четвъртък: Григор Димитров открива участието си на турнира в Марсилия Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | григор димитров | марсилия | програма | хийс броуер

Коментари





Следвайте ни в Facebook