Румънка за Джокович: "Той казва и прави неща, за които другите не могат да се осмелят"

от в 04:43 на 17.12.2023
Мартин Петков

Новак Джокович казва и прави неща, за които останалите тенисисти не могат да се осмелят. С подобно становище излезе румънската тенисистка Андреа Присакариу, която коментира постъпката на световния номер едно относно това, че той на практика иронично изказа недоволството си от факта, че неговият наставник Горан Иванишевич остана втори в класацията за "Треньор на годината" при наградите на АТР.

Припомняме ви, че във въпросната категория отличено беше дуото на Дарън Кейхил и Симоне Ваноци, които с общи усилия изведоха Яник Синер до най-успешните дни в кариерата му, както и до четири трофея през 2023-та. За справка, то Ноле, имащ в щаба си бившия шампион от Уимбълдън, се поздрави с общо седем титли в хода на сезона и иронизира системата за определяне на победител в класацията, пишейки по въпроса, че "явно три трофея от Големия шлем не са достатъчни", за да бъде отредено място на върха сред треньорите за хърватина.

Самата Присакариу, заявявала неведнъж, че е почитателка на 24-кратния "мейджър" шампион още от детството си, пък използва профила си в социалната медия Х (доскоро била известна като Twitter), за да възхвали любимеца си по повод това, че отново не е скрил мнението си за нещата:

"Това показва защо той е уникален. Начинът, по който той не се притеснява да говори за очевидните факти, е нещото. Начинът, по който комуникира с нас - обществото, което го обича и подкрепя. Това показва защо той е най-добрият сред най-добрите. Защото той казва и прави неща, за които другите дори не биха се осмелили да си представят.", пише в публикацията си световната номер 346, която през годината съумя да спечели цели пет трофея на ниво ITF.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Румънка за Джокович: "Той казва и прави неща, за които другите не могат да се осмелят" Мартин Петков
Теми:  
atp | wta | любопитно | новак джокович | социални медии

Коментари





Следвайте ни в Facebook