Ще видим Ана Иванович в игра за пръв път от пет години насам!

от в 19:56 на 03.04.2021
Калоян Соколов

Ана Иванович категорично бе една от най-харизматичните състезателки в женския Тур и достигна до позицията на световна номер едно още на 20-годишна възраст, след като спечели Ролан Гарос, но това остана единствената титла на сръбкинята от Големия шлем, а нейните ментални проблеми редовно я спираха по пътя към най-ценните отличия. Това обаче нямаше никакво значение за феновете, които обожаваха Ана заради нейната борбеност, агресивен стил на игра и безспорна красота.

Сега бившата спортистка е на път да се завърне в тениса за тазгодишната надпревара в Белград за която беше обявено, че ще има и женско издание. Турнирният директор Джордже Джокович призна как е получил лиценза за организирането на събитие при дамите само преди няколко дни и изрази надежда, че силният списък при мъжете може да изиграе роля за привличането на солиден брой състезателки на топ ниво.

"Твърде рано е да говорим за конкретни имена, но ще използваме същото съоражение и ще имаме възможност да разчитаме на нашите най-големи посланици на играта, сред които ще бъде Ана Иванович. Попитах я дали има желание да се включи, а тя ми даде просто един кратък утвърдителен отговор" - призна един от по-малките братя на Новак Джокович.

Все още не е ясно дали появата на Иванович ще бъде просто в някакъв вид демонстративно събитие или говорим за реално завръщане на най-високо ниво, само че във всеки случай ще имаме възможност поне още веднъж да се порадваме на изявите на чаровната Ана.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ще видим Ана Иванович в игра за пръв път от пет години насам! Калоян Соколов
Теми:  
wta | ана иванович | белград | завръщане

Коментари





Следвайте ни в Facebook