"Слепец, не ти искам извинението": Медведев отново полудя на корта и се опита да откърти чадър (видео)

от в 08:25 на 11.04.2024
Калоян Соколов

Мачовете на Даниил Медведев са предизвикателство за всеки един съдия на стола, защото бившият номер едно може да загуби контрол над емоциите си във всеки един момент и определено не е лесно да говориш с него, когато това се случи. Вчера опитният Мохамед Лаяни изпита това от първо лице, след като ощети сериозно руснака в четвъртия гейм на втория сет от мача му срещу Гаел Монфис във втория кръг на Мастърса в Монте Карло.

Медведев водеше със сет и имаше два геймбола, за да изравни резултата във втората част, но точно тогава се стигна до сериозна грешка, защото френският ветеран видимо изкара удара си в аут, но не последва реакция нито от лайнсмена, нито от съдията на стола. Това разгневни много сериозно руснака, който предаде подаването си със серия от двойни грешки и почивката дойде при аванс от 4:1 в полза на Монфис.

Всичко това доведе до следния напрегнат диалог на висок тон между Медведев и Лаяни:

Медведев: Топката е в аут

Лаяни: За мен закачи линията. Ще се извиня, ако съм сбъркал.

Медведев: Не ти искам скапаното извнение. Това е спорт. Загубих гейма. Не виждате абсолютно нищо, откакто въведоха електронната система на линиите.

За съжаление на четвъртия поставен, то системата "Hawk Eye Live" не е на разположение в Монако и той трябваше да се задоволи с първоначалното решение, което го накара да се опита да изкърти чадъра над него. Изглежда това действие канализира гнева на московчанина, който не загуби нито гейм повече. Впоследствие бившият номер едно дори се извини на главния съдия, когото преди това беше нарекъл "слепец" и двамата напуснаха корта в напълно нормални отношения.

Любопитното е, че руснакът написа върху камерата "вътре или вън", когато дойде ред за традиционния подпис след победата, което си беше чиста проба ирония към случилото се преди това. Самият Медведев признава, че е полудял в рамките на тези два гейма, но бързо е съумял да се успокои и историята приключва дотук за него.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Слепец, не ти искам извинението": Медведев отново полудя на корта и се опита да откърти чадър (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | любопитно | монте карло

Коментари





Следвайте ни в Facebook