Ударът на турнира: Григор "полетя" и изпълни перфектния бекхенд смач (видео)

от в 15:57 на 03.11.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров притежава всеки един удар от тенис учебниците, а със сигурност и много такива, които не са описани и в най-дебелите книги свързани с тази материя. Българинът е сред най-големите любимци на публиката, защото винаги е способен да вдигне зрителите на крака, блесвайки с поредното отиграване, което да го вкара в световния видеообмен.

Явен пример затова беше невероятния плонж, който първата ни ракета направи в мача си с Даниил Медведев oт 1/16-финалите на Мастърса в Париж и в крайна сметка съумя да спечели точката след фамозно воле "ала Борис Бекер". Днес пък родният ни представител направи нещо още по-впечатляващо в сблъсъка си с Хуберт Хуркач, след като завърши точка с вероятно най-трудния удар за изпълнение, а именно бекхенд смач.

Въпросното разиграване се развиваше отлично за поляка, който наглед беше направил достатъчно, за да прехвърли Григор, само че бившият номер три демонстрира феноменално ниво на атлетизъм и направи един своеобразен полет във въздуха, за да достигне до лоба и да пласира един повече от впечатляващ уинър, а от Tennis TV възклинаха, че въпросното изпълнение заслужава да бъде изложено в Лувъра.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ударът на турнира: Григор "полетя" и изпълни перфектния бекхенд смач (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | бгтенис | видео | григор димитров | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook