"Знам какво искам да правя": Медведев говори за живота, семейството и целите си

от в 19:22 на 21.01.2024
Мартин Вичев

Даниил Медведев говори пред медиите след победата си над от третия кръг на Откритото първенство на Австралия. Руснакът надви безпроблемно канадеца Феликс Оже-Алиасим след 6:3 6:4 6:3. Световният номер 3 обсъди различни теми – включително и живота си извън корта, семейството и целите си.

На въпрос на репортер, каква е причината за веселото му поведение на тазгодишното Открито първенство на Австралия, Медведев даде доста ясен отговор. 27-годишният тенисист каза, че е бил „в мир със себе си“ тези дни, като заяви твърдо, че се чувства доволен от начина, по който се развива живота му. Третият в света добави, че успехите му на корта и семейният му живот са допринесли за неговото щастие.

„Честно казано, чувствам се така, сякаш винаги съм бил щастлив човек. Мисля, че сега още повече. Както казах, този последен месец и половина се чувствам, както го наричате „в мир със себе си.“ каза Медведев пред пресата в събота.

"Чувствам, че знам накъде отивам. Знам какво трябва да правя в живота." – добави той

Руснакът също така призна, че остава отдаден на своите дългосрочни целите, въпреки съмненията, които има по тази тема.

"Знам какво искам да правя. Знам какви цели имам и как искам да ги постигна", каза Медведев.

Световният номер 3 обаче предупреди феновете, че надали в хода на целия сезон, ще бъде толкова приятелски настроен.

„Вероятно ще се чувствам така понякога през сезона. Засега се чувствам щастлив и очаквам с нетърпение това, което следва.“ добави той.

Даниил Медведев ще се изправи срещу Нуно Боржеш в спор за място на четвъртфиналите на Аустрелиън Оупън утре сутрин. Това ще бъде първи сблъсък между двамата тенисисти, като португалецът елиминира изненадващо първата ракета на България Григор Димитров в трети кръг, и така ни лиши от супер сблъсък между руснака и българина.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Знам какво искам да правя": Медведев говори за живота, семейството и целите си Мартин Вичев
Теми:  
даниил медведев

Коментари





Следвайте ни в Facebook