Звездна вечеря: Бушар се оказа в компанията на Дейвид Бекъм (снимка)

от в 12:02 на 09.04.2022
Калоян Соколов

Южени Бушар може отдавна да не е в битката за големите титли, но продължава да е сред най-обсъжданите имена в женския тенис. Канадката направи сериозния си пробив в играта през 2014-а година, когато достигна до полуфиналите на три от надпреварите в Големия Шлем, като на Уимбълдън дори направи една крачка по-напред и отстъпи в сблъсъка за титлата. Това позволи на Джини да заеме рекордната си пета позиция в световната ранглиста, а спонсорите водеха истинска война да се доберат до договор с 20-годишната сензация, която съчетаваше страхотни резултати на корта и атрактивна визия в едно.

Изглежда обаче талантливата тенисистка не може да устои на цялото внимание към себе си и оттогава нейната кариера постоянно се свлича надолу. Множество хора обвиняват Бушар, че се е отдала на лесния живот и спортът е останал на втори план за нея, макар че тя упорито отрича подобни твърдения. Няма как обаче да не отчетем, че канадката вече над година се възстановя от травма в областта на рамото и не показва никакви признаци за скорошно завръщане на корта.

Все пак определено 28-годишната красавица води живот за завиждане и далеч не загубила от своята популярност. Вчера световната номер 1248 се похвали в социалните медии как е на вечеря в луксозния ресторант "Ватр", където се озова в компанията на футболната легенда Дейвид Бекъм. Това ясно ни показва, че канадката е развила множество контакти на най-високо ниво и мнозина нейни колежки могат само да си мечтаят за подобен стандарт.

 

 

 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Звездна вечеря: Бушар се оказа в компанията на Дейвид Бекъм (снимка) Калоян Соколов
Теми:  
wta | дейвид бекъм | любопитно | южени бушар

Коментари





Следвайте ни в Facebook