Ана Иванович отива да живее в Манчестър заради любимия

от в 12:17 на 03.02.2016
Tennis.bg

Бившата №1 в тениса Ана Иванович мести тренировъчната си база от Берн (Швейцария) в Болтън (Великобритания), за да е близо до гаджето си – футболиста на „Манчестър Юнайтед” Бастиан Швайнщайгер. Сръбкинята, която се среща с немския национал от 2014 година, реши да си потърси местенце до любимия, за да прекарват двамата повече време заедно.

Футболистът също прави жертви, като бе до Иванович по време на най-важните й турнири – „Ролан Гарос” и „Уимбълдън”. Най-вероятно с любовните трепети на сръбкинята бе съобразен и новия й екип, който се грижи за нейното физическо състояние. В последните години красивата Ана бе в постоянно търсене и смяна на треньорите заради слабите си резултати на корта, но вече събра около себе си необходимите специалисти, болшинството от които случайно или не се оказаха англичани.

Такъв е главният й наставник Найджъл Сиърс, както и помощникът му Андрю Батълс. Треньорът й по физическа подготовка Хауърд Грийн пък работи в „Болтън Арена”, където Иванович реши да е новата й тренировъчна зала и сама потвърди тръгналите в английските медии слухове.

„Сега ще прекарвам повечето време тук,“ заяви красивата тенисистка. „Нещата просто си дойдоха на мястото. Мисля, че за мен е много важно да имам около себе си добър екип и да се чувствам максимално спокойно и комфортно на мястото, където ще се подготвям. “

„Болтън Арена” в Мидълбрук е един от трите международни центъра от най-висока категория в Англия и се счита за домашната зала за подготовка на боксьора Амир Хан. Комплексът включва тенис център с 8 закрити корта с твърда настилка и 2 открити с клей покритие и осветление за нощни занимания.

До момента Иванович, която е под №15 в световната ранглиста, тренираше в Берн, където всичките й любими неща – модни магазини, ресторанти със средиземноморска кухня, спа центрове и т.н., й бяха на една ръка разстояние, но заради Швайни тя жертва и тях. Сега тепърва Ана ще трябва да намери в Англия подобни кътчета, с които да замени тези от Швейцария.

В Берн сръбкинята обожаваше да похапва всякакви морски деликатеси в Oliv. Сега в Болтън обаче тя ще трябва да се задоволи с The Toby Inn на „Броудхиид роуд”, който е известен със своите спагети с морски деликатеси или пък гръцката таверна Sokrates в Норич. Колкото до мястото за разпускане в свободните дни или за възстановяване след тренировка – то в Болтън Иванович ще разчита на The Last Drop Village and Spa, в който има сауна, джакузи, плувен басейн и солариум, или всичко необходимо, за да забрави спокойствието на спа центъра в Берн, който бе на крачка от дома й и тенисистката можеше да го посещава когато си поиска.

Колкото до магазините – загубата на красавицата не е голяма, тъй като в Болтън тя може да намери всичко това, на което беше свикнала в Берн, посещавайки няколкото големи шопинг центрове.

Ана и Бастиан пък няма да скучаят в свободните си дни и ще могат да уплътняват времето си с посещение на небезизвестния Octagon Theatre, на музеите и всякакви други забележителности наблизо.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ана Иванович отива да живее в Манчестър заради любимия Tennis.bg
Теми:  
ана иванович | бастиан швайнщайгер | звездни двойки

Коментари





Следвайте ни в Facebook