Афектираният Иснър: Не ми пука за рекордите, чувствам се отвратително

от в 09:19 на 14.07.2018
Калоян Пламенов

Джон Иснър не бе на себе си от яд, че пропусна да се класира за първия си финал на турнир от "Големия шлем", след като след над шестчасова битка с Кевин Андерсън отпадна на 1/2-финалите на Уимбълдън.

Това бе исторически мач, тъй като никога преди това не се бе играл по-дълъг мач преди финала в турнири от "Шлема", а освен това срещата бе и втората най-дълга в историята на тениса, като в първата отново участваше янкито. 

"Чувствам се наистина отвратително в момента. Вярвате ли ми? Може да ми отнеме няколко дни, докато си върна настроението и се възстановя. Напълно съм съгласен с Кевин, че решителният сет в такива турнири трябва да приключи с тайбрек, а не да играем до безкрайност. Не ми пука изобщо за рекордите, които станаха факт в следствие на този мач. Исках просто да отида на финал, но не успях да го сторя", коментира Иснър след срещата.

"Опитах се всячески да издържа в този над шестчасов маратон, но не успях. Пих много вода, ядох много банани, но в крайна сметка късметът не бе с мен. Кевин е страхотен играч и истински професионалист, и се радвам, че той точно отива на финал. За съжаление той прекара много време на кортовете напоследък и ще бъде много уморен във финалния мач, така че шансовете му да спечели турнира не са много големи". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Афектираният Иснър: Не ми пука за рекордите, чувствам се отвратително Калоян Пламенов
Теми:  
джон иснър | кевин андерсън | открито първенство на великобритания | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook