Алекс де Минор е следващият опонент на Андреев в Анталия

от в 11:57 на 06.01.2021
Диана Андреева

Адриан Андреев започна от първи кръг на квалификациите в Анталия по-рано тази седмица, а днес младият ни тенисист се класира за 1/8-финалите на ATP 250 надпреварата. Там обаче го очаква едно доста трудно препятствие, а именно световният номер 23 Алекс де Минор.

Австралиецът откри камапанията си на Antalya Open с лесна победа срещу Малек Джазири. Финалистът на NextGen Finals 2019 се нуждаеше от точно 60 минути, за да може след 6:2 6:1 да продължи напред и да си осигури двубой срещу нашето момче.

По време на днешния си мач Де Минор бе агресивен от основната линия и се придвижваше перфектно по корта, което компенсираше за не чак толкова убедителното му представяне на сервис и му позволяваше изцяло да контролира развоя на срещата, която затвори напълно комфортно в своя полза.

 Андреев и Де Минор до сега не са играли един срещу друг. За сметка на това младият австралиец и трикратен шампион на ATP има два изиграни мача срещу първата ни ракета - Григор Димитров, а един от тях дори е завършил в полза на световния номер 23.

Макар и да изглежда като непреодолимо препятствие, всички се надяваме Адриан да ни изненада приятно през утрешния ден и да отстрани четвъртия поставен в надпреварата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алекс де Минор е следващият опонент на Андреев в Анталия Диана Андреева
Теми:  
адриан андреев | алекс де минор | анталия

Коментари





Следвайте ни в Facebook