Анабел Крофт: Джокович е фаворит за триумф на Откритото първенство на Австралия

от в 16:19 на 15.12.2018
Калоян Пламенов

Бившата №1 при жените на Великобритания и настояща телевизионна водеща и тенис анализаторка Анабел Крофт е на мнение, че Новак Джокович е големият фаворит да спечели Откритото първенство на Австралия.

Сърбинът не успя да спечели финалите в Париж и Лондон, но през вече изминалия сезон постигна феноменални неща, които включваха триумф на Уимбълдън и US Open, а освен това измести и Рафаел Надал от първото място в световния тенис.

"Младоците наистина правят впечатление и очаквам да виждаме тепърва повече от Зверев, Хачанов, Циципас, Де Минор, Чорич и Тийм. Това наистина е интересен период що се касае за бъдещето на мъжкия тенис", обяви Крофт.

"Роджър Федерер според мен още не е готов да се оттегли от тениса. Мисля, че той все още обича твърде много този спорт и има какво да му даде. Дори преди 3-4 години, когато нищо не му вървеше и не печелеше толкова големи трофеи, а също така пресата го критикуваше, той бе обявил, че обича твърде много тази игра".

"Мисля, че докато продължава да се наслаждава на тениса, а и жена му изпитва удоволствие от всички тези пътувания по света, той ще бъде на корта. Според мен Роджър ще играе още няколко години".

"Бих казала, че Новак Джокович е големият фаворит да спечели Откритото първенство на Австралия. От това, което видяхме през миналата година, съм на това мнение", каза още телевизионната водеща и тенис анализаторка.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анабел Крофт: Джокович е фаворит за триумф на Откритото първенство на Австралия Калоян Пламенов
Теми:  
анабел крофт | новак джокович | открито първенство на австралия | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook