Анди Мъри стана баща за четвърти път и ще пропусне турнира в Дубай!

от в 12:55 на 12.03.2021
Мирела Николова

След като по-рано днес Роджър Федерер обяви отказването си от надпреварата от категория АТР 500 в Дубай, турнирът в Обединените арабски емирства получи нов удар, тъй като стана ясно, че и бившият водач в световната ранглиста Анди Мъри ще пропусне тазгодишното издание на престижното състезание. Причината е повече от радостна за британеца и неговото семейство, защото през настоящата седмица се е родило неговото четвърто дете.

Той и съпругата му Ким Сиърс са заедно от 2005 г., а 10 години по-късно вдигнаха сватба в катедралата Дънблан. Те се радват на три деца: 2 дъщери - София (на 5 години) и Еди (на 3) и 1 син - Теди (на 1 година). Все още не е известен полът на новия член на семейството им, тъй като мениджърският екип на Анди е отказал да разкрие повече подробности пред SunSport.

Носителят на 3 титли от Големия шлем щеше да се включи в турнира в Дубай през следващата седмица, но е взел решение вместо това, да бъде до съпругата си. Очаква се Мъри да получи "уайлдкард" за Мастърса в Маями, който ще се проведе от 24 март до 4 април, но все още няма яснота дали той планира да пътува за САЩ.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри стана баща за четвърти път и ще пропусне турнира в Дубай! Мирела Николова
Теми:  
анди мъри | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook