Анди Мъри: Тенисът няма да е същият без Голямата тройка

от в 11:44 на 16.08.2021
Георги Евстатиев

Анди Мъри е едно от най-утвърдените имена в съвременния тенис. Той е трикратен победител в турнирите от Големия шлем и двукратен олимпийски шампион. Въпреки че в момента не се намира в най-доброто си състояние заради често спохождащите го контузии, постиженията му никога няма да бъдат забравени и винаги ще бъде сравняван с най-добрите в спорта. Самият той споделя, че се надява нещата за него да се подобрят, и коментира факта, че големите трима няма да се появят тази седмица на Мастърс турнира в Синсинати.

„Доста необичайна ситуация. През цялата си кариера съм срещал тези момчета по толкова много турнири, но времената се променят. Телата им просто не издържат. Така пред останалите се отваря възможността да спечелят трофея. Надявам се, че все още имат време да се подготвят за US Open, макар че за Рафа и Роджър изглежда малко вероятно. Ще бъде странно, ако не ги видим в Ню Йорк, тенисът няма да е същият без тях.

Що се отнася до мен, бъдещето ми зависи само от здравето ми. На Уимбълдън и при подготовката за Олимпиадата се чувствах добре, но след това проблемите се върнаха. Надявам се да предстоят по-добри дни. Въпреки това, не съм сигурен, че в следващите седмици и месеци ще бъда в перфектна форма“, заяви Мъри.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Анди Мъри: Тенисът няма да е същият без Голямата тройка Георги Евстатиев
Теми:  
анди мъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook