АТП Аделаида - пълен жребий

от в 15:22 на 11.01.2020
Калоян Соколов

Дойде време и за първия подготвителен турнир на сингъл, който ще се проведе на Австралийска земя, а именно в Аделаида. Надпреварата е чисто нова и е само седмица преди Аустрелиън Оупън, което я прави отлична възможност за играчите да се напаснат към тежките условия на континента и да изиграят няколко мача в състезателни условия.



Поставен под номер едно е Алекс Де Минор, който се намира във великолепна форма и домакините определено разчитат на това да спечели титлата. Алекс почива във втори кръг, докато във втори може да срещне сънародника си Джордан Томпсън. На четвъртфиналите пък най-вероятно ще го очаква Райли Опелка, с когото играха цели четири пъти през 2019-та и всички завършиха в полза на австралиеца. Варианти за полуфиналната фаза са играещият капитан на Франция, Жил Симон, както и финалистът в АТП Къп, Пабло Кареньо Буста.



В най-горната част на долната половина място намери Тайлър Фриц, като американецът ще е решен да надгради над миналия си чудесен сезон, а още в първи кръг го очаква труден "тест" срещу непредвидимия Александър Бублик. В тази четвърт е поставен и Андрей Рубльов, чиято форма е повече от впечатляваща и дори днес младокът ще спори за трофея в Доха.



Най-долната четвърт е водена от Феликс Оже-Алиасим. Тимейджърът откри годината с много неубедително представяне на АТП Къп и ще търси реванш, а в неговата компания са още играчи от ранга на Фернандо Вердаско и Ян-Ленард Щруф, победил Феликс преди по-малко от седмица.



Ето и пълната схема на турнира:



 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
АТП Аделаида - пълен жребий Калоян Соколов

Коментари





Следвайте ни в Facebook