Австралийска тенисистка започна работа в порно индустрията

от в 12:52 на 28.12.2020
Диана Андреева

Австралийската тенисистка Анджелина Граовак взе решение да работи в порно индустрията, за да може да подпомогне своята тенис кариера. Младата състезателка си откри акаунт в една от платените платформи, в която се представя еротично и порнографско съдържание, където продава свои провокативни снимки и има опция да си общува по чат с клиентите.

19-годишната спортистка е спечелила само 3,5 хиляди долара в кариерата си, а от 2018 насам е триумфирала в едва девет от 37 двубоя на ниво ITF. Щом навършва 17 години, тя се насочва изцяло към професионалния тенис и остава юношеските турнири зад гърба си, но не постига очакваните резултати в спорта, което в комбинация с пандемията от COVID-19, изправя Граовак пред сериозни финансови затруднения и Анджелина решава да прибегне до порно индустрията, за да може да продължи да практикува любимия си спорт, с който се занимава вече повече от 10 години.

Това не е първият случай тенисист да се изявява в подобна среда, тъй като бившият световен номер 17 Бърнард Томич също споделя провокативни снимки, заедно със своята приятелка Ванеса Сиера. Други спортни личности също участват в подобни сайтове, като автомобилната състезателката Рене Грейси по-рано разкри, че прави до 90 000 долара на месец, продавайки свои кадри.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Австралийска тенисистка започна работа в порно индустрията Диана Андреева
Теми:  
wta | Австралия | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook