Бащата на Зверев: Олга постоянно купонясваше и звънеше на Саша след раздялата им

от в 12:03 на 08.12.2020
Анисия Стоева

Историята между Александър Зверев и бившата му приятелка Олга Шарипова е обогатена с нови подробности, които правят историята още по-гротескна. Преди няколко месеца рускинята обвини световния номер 6 в домашно насилие, повдигайки сериозни обвинения срещу Зверев. Спомняме си някои от нейните изявления пред руски вестник: ,,Заявявам, че имам доказателства за всичко, което той ми каза и направи. Удари ме за първи път в Мюнхен. Срутих се на земята и дори той тогава се изплаши. На Малдивите си спомням, че бяхме с негови приятели и той непрекъснато ме унижаваше, освен физическо насилие имаше и много психическо такова. Тогава, когато исках да прекратя връзката, той продължи да се свързва с мен, а ако не успееше, се свързваше с приятелите ми".

След месеци спорове и намеси от страна на семейството и приятелите от двете страни, този път родителите на Александър Зверев разказаха своята версия на събитията пред микрофоните на Go Tennis:

,,Очевидно всяка майка иска най-доброто за детето си. Когато се срещнах за първи път с Олга, й обясних някои неща, които правим в семейството, но тя не можеше да ги приеме. Като цяло винаги се проявяваше като неспокойно и неуравновесено момиче".

Бащата на Зверев също коментира случая: „Беше ясно, че тя живееше начин на живот, много различен от този на сина ми, Саша беше дисциплиниран, а тя беше купонджийка. Спомням си, че два месеца, след като се разделиха, тя му се обади и го помоли да й даде нов шанс".

Анди Мъри също говори по въпроса и открито разкритикува ATP. Освен това шотландецът изрази недоволството си, че тенисът няма вътрешни разпоредби и липсват всички необходими правила: „Не знам колко време отне на ATP да коментира историята, но със сигурност не се получи незабавно. Прочетох няколко неща за това, но очевидното е, че тенисът няма политика за домашно насилие. Ние като спорт трябва да разгледаме тази ситуация, така че ATP знае какво трябва да направи, но трябва да бъде по-активен в такива ситуации, трябва да вземем това по-сериозно и се надявам, че всичко ще бъде изяснено през следващите месеци".

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бащата на Зверев: Олга постоянно купонясваше и звънеше на Саша след раздялата им Анисия Стоева
Теми:  
александър зверев | саша зверев

Коментари





Следвайте ни в Facebook