Бейби бум в WTA Tура: Осака също разкри, че е бременна и няма да играе през 2023-та

от в 21:40 на 11.01.2023
Калоян Соколов

Преди броени дни стана ясно, че бившата номер едно Ашли Барти очаква първото си дете, а явно в WTA Тура в момента да си майка е на мода, защото днес още една бивша водачка в ранглистата обяви публично бремоността си. Става въпрос за Наоми Осака, която през последните месеци се беше напълно откъснала от публичното пространство и в последния момент стана ясно, че няма да я видим по време на тазгодишното Открито първенство на Австралия.

Осака за последно се появи на корта за участието си на миналогодишния US Open, където се отказа преди двубоя си от втория кръг и много анализатори започнаха да предричат нейното скорошно отказване от играта, имайки предвид съпътстващите я ментални проблеми в последните близо 24 месеца и интереси в сферата на други области. Оказва се обаче, че японката и рапърът YBN Cordae ще станат родители в най-скоро време, като трикратната шампионка обяви сама новината в социалните медии:

"Последните две години бяха меко казано интересни, но моето мнение е, че точно трудните моменти са най-забавните в живота. Прекарах няколко месеца далеч от спорта, на който съм отдала живота си и това ме накара да се влюбя отново в него. Осъзнах, че животът е твърде кратък и не приемам нито един момент за даденост. Всеки ден е нова благословия и приключение. Знам, че тепърва имам към какво да гледам в бъдещ план.

Едно от тези неща е моето дете да наблюдава мой мач и да заяви на някого как това на корта е неговата майка. 2023-та ще бъде година изпълнена с уроци за мен и се надявам да се видим през следващия сезон, защото планирам да играя на Аустрелиън Оупън догодина. Обичам всички ви безкрайно много. Не мисля, че има определена пътека, по която да поемеш в живота, само че ако продължаваш напред и имаш добри намерения, то неминуемо ще намерия своя път" - завършва публикацията на Наоми.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бейби бум в WTA Tура: Осака също разкри, че е бременна и няма да играе през 2023-та Калоян Соколов
Теми:  
wta | любопитно | наоми осака

Коментари





Следвайте ни в Facebook