Без поводи за притеснение: Григор с първи думи след кражбата на часовника му

от в 11:35 на 18.04.2023
Мартин Петков

През изминалата седмица, навръх Великден, родната ни първа ракета Григор Димитров трябваше да премине през ужаса на това да бъде ограбен, след като улични джебчии откраднаха часовника на българина, сваляйки го от ръката му, насред Барселона. Според испанските медии, които съобщиха за случилото се, Димитров се прибирал от тренировка, а крадците карали мотори до колата му и ударили едно от огледалата за обратно виждане, за да може най-добрият ни тенисист да се пресегне и да го оправи. Веднага след като Димитров подал ръката си от прозореца, те са отскубнали часовника му, който се оценява на 70 хиляди евро. 

Преди броени минути пък Гришо публикува в акаунта си в социалната мрежа Instagram своя снимка, върху която написа благодарствени слова, отнасящи се към хората, писали му след случката:

"Благодаря на всички ви за милите съобщения през последните няколко дни. Най-важното нещо в момента е това, че не съм наранен и съм готов за участието си на турнира в Барселона тази седмица." - гласи съобщението на Григор Димитров, който по-късно днес ще научи името на първия си съперник в каталунския град.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Без поводи за притеснение: Григор с първи думи след кражбата на часовника му Мартин Петков
Теми:  
барселона | бгтенис | григор димитров | луксозни часовници

Коментари





Следвайте ни в Facebook