Бивш номер едно: Времето на голямата тройка отмина

от в 16:31 на 26.12.2020
Диана Андреева

Вече повече от 10 години Федерер, Надал и Джокович определено са водачи в мъжкия тенис и точно поради това често са наричани голямата тройка, но според много известни и не толкова известни личности времето им започва да минава и новото поколение тенисисти заемат топ позициите.

За представянето и играта на The Big Three говори и бившият световен номер едно и шампион на Ролан Гарос - Хуан Карлос Фереро. Вижте какво каза наставникът на младия Карлос Алкарас, който спечели наградата за най-обещаващ млад играч на 2020:

"Джокович и Надал ни показаха през този сезон, че все още имат желанието и физическите възможности да се състезават в големите турнири. Не бих се учудил ако те спечелят по още няколко титли от Шлема, но предчувствам, че през 2021 ще има други фаворити. Доминик Тийм със сигруност ще е сред тях.

Още смятам, че голямата тройка са на достатъчно високо ниво и по никакъв начин не ги отписвам, но врявам, че времето им отмина. Всички виждаме как Тийм, Циципас и Зверев играят и сме наясно, че имат доста високи шансове срещу "The Big Three".", завърши Фереро.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Бивш номер едно: Времето на голямата тройка отмина Диана Андреева
Теми:  
голяма тройка | карлос алкарас гарфия | хуан карлос фереро

Коментари





Следвайте ни в Facebook