Борис Бекер: Халеп има остра нужда от треньор, но това няма да бъда аз

от в 06:30 на 31.05.2019
Калоян Пламенов

Легендата на световния тенис Борис Бекер опроверга всякакви слухове, че може да стане треньор на румънката Симона Халеп. Още в края на миналата година се заговори, че той може да започне работа с бившата лидерка при жените.

Той е на мнение, че тя задължително трябва да работи с треньор, тъй като всеки топ играч има нужда от такъв, но все пак е категоричен в позицията си, че няма да бъде човекът, който ще я тренира.

"Сътрудничеството между Дарън и Симона бе просто перфектно. За съжаление те приключиха съвместна работа. Но мисля, че всеки един топ играч има нужда от треньор. Когато достигнеш 1/2-финалите и финалите на големите турнири трябва да имаш някой до себе си с който ще можеш да обсъдиш играта си и да те окуражи за големите мачове", коментира Бекер, цитиран от TennisWorldUSA.

"Това важи в пълна сила и за Халеп. Обичам я, тя винаги може да дойде при мен за съвет и винаги бих и помогнал честно казано. Не бих и станал треньор обаче, тъй като според мен е много трудно играч от мъжкия тенис да тренира жени". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Борис Бекер: Халеп има остра нужда от треньор, но това няма да бъда аз Калоян Пламенов
Теми:  
борис бекер | симона халеп | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook