Британски журналист: Отказването на Радукану беше просто един страхлив ход

от в 17:45 на 06.07.2021
Калоян Соколов

18-годишната Ема Радукану направи страхотно впечатление на тазгодишния Уимбълдън и неслучайно ще се изкачи с над 150 места в световната ранглиста, но изявите на тийнейджърката бяха помарачени от коментарите по нейн адрес, след като тя се отказа от осминафиналния си двубой срещу Айла Томлянович. Самият Джон Макенроу обвини талантливата състезателка, че го е направила единствено, защото не е издържала на напрежението, а мнението му бе подкрепено от небезизвестния британски журналист Пиърс Морган.

Политическият анализатор наскоро трябваше да напусне работното си място заради негативни коментари по адрес на Меган Маркъл, но използва социалните медии, за да подкрепи твърдението на американската легенда, заявявайки как действително Радукану е изключително талантлива, само че според него е прекратила съпротивата си, тъй като е губила тежко в резултата и тази постъпка е признак на страх.

Анди Мъри обаче защити колежката си и обясни, че подобни обвинения са твърде тежки, имайки предвид неяснотата околко състоянието на Ема и нейните дихателни проблеми, които самата тя изтъкна като повод за оттеглянето си от надпреварата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Британски журналист: Отказването на Радукану беше просто един страхлив ход Калоян Соколов
Теми:  
wta | анди мъри | ема радукану | любопитно | уимбълдън

Коментари





Следвайте ни в Facebook