Букмейкърите се произнесоха: Андреев е фаворит срещу Лазаров

от в 10:11 на 03.01.2022
Калоян Соколов

През днешния ден ще станем свидетели на български сблъсък между двама от най-добрите играчи в нашата страна, а именно Адриан Андреев и Александър Лазаров. Двамата ще се изправят в директен двубой за място в основната схема на Чаланджъра в италианския град Форли, след като вчера записаха убедителни победа за старт на надпреварата. 

До момента нашите момчета нямат официални срещи помежду си, но редовно са тренирали заедно и без съмнение познават играта си отлично. Нашите национали дори са си партнирали заедно за Купа "Дейвис", както и на Sofia Open, макар че нямат обща победа и неведнъж са демонстрирали приятелски чувства един към друг, но сега тези лични отношения трябва да останат настрана поне до края на предстоящия мач.

Букмейкърите пък са избрали да се доверят на по-младия от двамата българи, което е нормално с оглед на по-високата му позиция в ранглистата и извоюваните победи на най-високо ниво през миналия сезон. В него Ади на два пъти премина успешно дебютния кръг в турнири от ATP Тура, докато Алекс съвсем наскоро извоюва първата си победа на Чаланджър ниво.

Поради тази причина шансовете за победа на Андреев се оценяват на 1.55, а ставката за триумф на Лазаров към момента се е спряла на 2.25, само че тези предварителни прогнози често биват опровергавани и няма никакви гаранции за тяхното сбъдване. 

Мачът се очаква да стартира след 14:00 българско време, като вие отново ще може да го наблюдавате на традиционните линкове в Tennis.bg!

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Букмейкърите се произнесоха: Андреев е фаворит срещу Лазаров Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | александър лазаров | бгтенис | коефициенти | прогнози | Чаланджър

Коментари





Следвайте ни в Facebook