Човек с главно "Ч": Синер проведе тренировка с фен, страдащ от церебрална парализа (видео)

от в 03:01 на 07.04.2024
Калоян Соколов

Яник Синер безспорно е голям тенис шампион, а с днешната си постъпка доказа, че е и изключителен пример за подражание и извън корта. 22-годишният италианец в момента е в Монте Карло, където се подготвя за началото на своя клей сезон, което ще бъде поставено през идните дни. Заетият график на Синер обаче не му попречи да спечели сърцата на всички неутрални почитатели на играта, след като намери време да удари няколко топки с Артур Делие.

Mладият французин страда от церебрална парализа, но въпреки това не спира да тренира абсолютно всеки един ден и голямата му мечта винаги е била да излезе на корта с някоя от звездите в ATP Тура. Делие неколкократно пише в социалните мрежи, че ще бъде в Монте Карло за уикенда и се надява да осъществи най-съкровеното си желание, а неговата публикация бива забелязана от световния номер две, който го кани за съвместна тренировка. 

Самият Артур сподели кадри от този трогателен момент и изрази огромната си благодарност към шампиона от Маями, който го е вдъхновил да продължава с тениса и преследването на мечтите си, а самият Дарън Кейхил препубликува видеото и изказа своите адмирации към играта на щастливия тенис фен.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Човек с главно "Ч": Синер проведе тренировка с фен, страдащ от церебрална парализа (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | артур делие | любопитно | монте карло | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook