Да се насладим отново: Пълен запис на перфектния старт от страна на Григор във Вашингтон

от в 01:07 на 02.08.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров изпрати един отличен тревен сезон, след който се отдаде на няколко седмици заслужена почивка, а през вчерашния ден показа, че въпросната ваканция не е оказала ни най-малко негативно влияние върху нивото му на игра, завръщайки се на корта със страхотна двусетова победа. На старта на АТР 500 турнира във Вашингтон родният ни представител трябваше да се изправи срещу бившия финалист в състезанието Макензи Макдоналд, от когото през миналия сезон допусна загуба на Мастърса в Маями.

Вчера обаче нашият сънародник демонстрира първокласен тенис от първата до последната секунда в срещата и без да допусне да се стигне до нито една точка за пробив на свой сервис, успя да затвори двубоя в последователни части. В хода на сблъсъка хасковлията разгърна арсенала си от удари и впечатли с не една и две отлично изградени офанзивни акции, както и изящни изпълнения в близост до мрежата.

В случай че сте пропуснали снощния двубой с участието на българина или искате да се насладите отново на играта му, имате възможност да го направите тук:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да се насладим отново: Пълен запис на перфектния старт от страна на Григор във Вашингтон Мирела Николова
Теми:  
atp | бгтенис | вашингтон | григор димитров | запис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook