Да триумфираш пред погледите на децата си: Трогателният миг на семейство Джокович

от в 20:09 на 07.11.2021
Мирела Николова

Новак Джокович триумфира на Мастърса в Париж за шести път в своята кариера, взимайки реванш за тежкото си поражение от Даниил Медведев на финала на US Open. Двубоят се превърна в истинско зрелище, но в крайна сметка сърбинът бе по-добрият от двамата и заслужено се поздрави с победата. Този успех му носи подобряването на пореден рекорд - този за най-голям брой спечелени трофеи от сериите "Мастърс 1000", тъй като титлата в зала "Берси" е неговата 37-ма от подобна категория в кариерата, с което той задминава Рафаел Надал по този показател и се установява като едноличен лидер в тази класация.

Не само това обаче прави днешния триумф толкова специален за Джокович, защото днес сред публиката за първи път присъстваха и двете му деца - Стефан и Тара, придружавани от съпругата на Ноле - Йелена. Разбира се, те бяха първите, с които Новак сподели победата си, а по време на церемонията по награждаването обяви, че това е един от най-специалните моменти в професионалната му кариера:

"Беше изключително приятно усещане за мен днес, тъй като имах удоволствието да играя пред цялото ми семейство и децата ми. Беше наистина специално. Какви прекрасни усмивки! Обичам ви!", обърна се Ноле към най-скъпите си хора.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Да триумфираш пред погледите на децата си: Трогателният миг на семейство Джокович Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | новак джокович | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook