Даниел Мюкш: Джокович е решен да си постави ваксина против COVID-19

от в 12:53 на 02.02.2022
Диана Андреева

Почитателите на Новак Джокович със сигурност нямат търпение световният номер едно да направи своя дебют през 2022-ра, който се отложи с близо месец. В средата на месец януари сърбинът бе депортиран от Австралия поради липса на ваксина против COVID-19, а не след дълго френските власти обявиха, че на Ролан Гарос 2022 ще бъдат допускани само и единствено имунизирани състезатели.

Тази новина със сигурност не се хареса на световния номер едно, който до момента се обяви неведнъж против ваксинирането. Но според информация от Даниел Мюкш - германски автор, подготвящ в момента биографична книга за Новак, Джокович е решен да си постави нужните дози от препарата, с цел да не пропусне и втория за годината турнир от Големия шлем. В интервю Мюкш сподели, че информацията, с която разполага не е потвърдена лично от сърбина, ала смята източниците си за достоверни:

"Хора от обкръжението на Джокович ми споменаха наскоро, че той ще се ваксинира. Предполагам, че финалът в Австралия и 21-вата титла от Шлема на Рафаел Надал са допринесли за решението му." - завърши изказването си авторът.

Източник: Tennis World USA


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Даниел Мюкш: Джокович е решен да си постави ваксина против COVID-19 Диана Андреева
Теми:  
Covid-19 | ваксини | джокович | новак джокович | рафаел надал | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook