Дел Потро: Ако Аржентина спечели Световното по футбол, ще се завърна на корта

от в 20:47 на 15.12.2022
Мирела Николова

През последния близо месец вниманието на целия свят е насочено към Световното първенство по футбол в Катар, където в неделния ден ще бъде изигран финалният сблъсък, който ще противопостави отборите на Аржентина и Франция. За южноамериканската страна това ще бъде възможност да триумфира за първи път от 1986 година насам и едва ли съществува аржентинец, който не съпреживява всеки един момент от мачовете на "гаучосите".

Един от тях е и Хуан Мартин Дел Потро, който по време на цялата си кариера бе съпътстван от непрестанни контузии, заради които трябваше да се подложи на множество операции, а последната такава в коляното го принуди да сложи край на професионалната си тенис кариера през месец февруари по-рано тази година. През вчерашния ден Кулата от Тандил намекна, макар и със сериозна доза шега, че ще се завърне на корта, в случай че Аржентина вдигне трофея на Мондиала в Катар.

Това своеобразно обещание Делпо даде в профила си в Twitter, където негов почитател го попита дали би играл на US Open 2023, ако неговите сънародници спечелят титлата, при което бившият №3 отвърна: "Хайде, ще дам всичко от себе си". 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Дел Потро: Ако Аржентина спечели Световното по футбол, ще се завърна на корта Мирела Николова
Теми:  
atp | любопитно | хуан мартин дел потро

Коментари





Следвайте ни в Facebook