Доминик Тийм няма да бъде допуснат на турнира във Виена дори като зрител!

от в 13:13 на 27.10.2021
Диана Андреева

Публиката по трибуните както на спортните събития, така и на културните такива като концерти и театри, е силно ограничена поради пандемията от коронавирус. По време на US Open феновете бяха допускани само със сертификат за ваксинация против COVID-19, а именно такива са изискванията и във Виена през настоящата седмица. Това възпрепятства немалко хора в австрийската столица, като в това число и не друг, ами бивш шампион на Erste Bank Open - Доминик Тийм.

Тийм бе споделил наскоро в интервю, че изчаква да разбере дали ваксината на Novavax ще премине всички клинични тестове, защото медицинско лице силно му я е препоръчал. Това е и причината австриецът все още да не се е имунизирал, ала това се оказа голямо препятствие пред него, защото той няма да може да проследи на живо турнирът от серията ATP 500, където е притежател на титлата.

Доминик Тийм сложи предварително край на сезон 2021 поради контузия в китката, като последният мач на австриеца дойде в края на месец май, когато допусна изненадващо поражение в началото на Ролан Гарос. От тогава насетне бившият световен номер три се подлага на лечения и рехабилитации, а съвсем скоро започна и същински тренировки на корта. Очаква се той да се завърне в игра още в началото на 2022 година, но дали ще е абсолютно възстановен от травмата, все още не може да бъде казано.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Доминик Тийм няма да бъде допуснат на турнира във Виена дори като зрител! Диана Андреева
Теми:  
виена | доминик тийм | тенис турнир във виена | Тийм

Коментари





Следвайте ни в Facebook