Достоен акт: Шампион от Шлема покани Пен Шуай да връчи купата на неговия турнир

от в 12:57 на 11.12.2021
Владислав Риждов

Никола Маю е един от най-успешните играчи на двойки в историята на тениса. Французинът е петкратен шампион от шлема, а наскоро триумфира за втори път с титлата от Финалите на АТР, след като заедно с Пиер-Юг Ербер спечелиха дебютното издание на финалния Мастърс в Торино. Тази седмица обаче 39-годишният французин се подвизава в ролята на турнирен директор на WTA 125 турнира в Анже, където участие взе и втората ни ракета при дамите - Изабелла Шиникова.

С видео обръщение, което бе публикувано в социалните мрежи, Маю покани Пен Шуай да дойде и да връчи купана на победителката. Припомняме, че бившата №1 при тандемите е в неизвестност повече от месец, след като обвини вицепремиер в страната си за изнасилване. Оттогава Шуай не е влизала в контакт с никой от WTA. Тя беше видяна само на снимки и видеоклипове, като тяхната достоверност бе поставена под въпрос.

"Здравейте, аз съм Никола Маю. Турнирен директор на WTA 125 надпреварата в Анже. Всичко върви добре за първото издание на турнира, но един конкретен играч липсва - Пен Шуай. Ти не си на корта през тази седмица, така че искам да те поканя, за да връчиш трофея на победителката в неделя, в моя град. Пен Шуай, очакваме те." - завърши Маю.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Достоен акт: Шампион от Шлема покани Пен Шуай да връчи купата на неговия турнир Владислав Риждов
Теми:  
wta | wta angers | никола маю | пен шуай | чаланджър турнир в анже | чланджър жени

Коментари





Следвайте ни в Facebook