Джокович: Бог вижда всичко; моята благодат е духовна, а тяхната - материална

от в 23:36 на 06.01.2022
Мирела Николова

Темата за влизането на Новак Джокович в Австралия е сред най-обсъжданите в световен мащаб през последните два дни, след като бе взето решение от австралийските власти да депортират световния №1. Сърбинът не бе допуснат да влезе в Австралия, тъй като правителството на щата Виктория отказва да го допусне на австралийска територия поради факта, че не е ваксиниран, а документите, които е представил, и издаденото му медицинско изключение не са достатъчни. 

След като прекара близо 8 часа на летището в пълна изолация и охраняван от полицаи, без достъп до телефона си, 20-кратният шампион от Шлема бе преместен в "Парк хотел", където биват настанявани карантинирани жители. Там той ще изчака окончателното решение на съда по казуса, след като адвокатите му обжалваха решението на властите и заведоха дело, което ще бъде разгледано в понеделник.

През днешния ден семейството на Джокович даде пресконференция от ресторанта на Новак в Белград, на която братът на Ноле - Джордже, сподели какво е гласяло посланието, което водачът в ранглистата му е изпратил:

"Бог вижда всичко. Моралната етика като най-висшия идеал е пътеводна звезда към възнесение на духовното. Моята благодат е духовна, а тяхната - само материална." 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Джокович: Бог вижда всичко; моята благодат е духовна, а тяхната - материална Мирела Николова
Теми:  
atp | Аустрелиън Оупън | Аустрелиън Оупън 2022 | казусът джокович | любопитно | новак джокович

Коментари





Следвайте ни в Facebook