Ето къде може да гледате финала между Григор Димитров и Новак Джокович!

от в 12:49 на 05.11.2023
Tennis.bg

Най-добрият български тенисист се намира в отлична форма, което обещава тенис изживяване с много адреналин

Григор Димитров ще се опита да спечели втора титла от сериите ATP Мастърс 1000 в кариерата си днес от 16:00 часа на турнира в Париж. Най-добрият български тенисист ще спори за отличието със световния №1 Новак Джокович, а мачът ще бъде излъчен на живо по MAX Sport 1. Студиото преди срещата, с гост българският тенисист и треньор на Юлиан Стаматов, ще започне в 15:45.

Новак Джокович се класира за финала в Париж след много оспорван сблъсък и обрат срещу Андрей Рубльов (5-7, 7-6(3), 7-5), където го очакваше Григор Димитров, който по-рано през деня отстрани световния №6 Стефанос Циципас - 6:3, 6:7 (1), 7:6 (3).

Това ще бъде тринадесетата среща между двамата, като Григор Димитров има само една победа – през 2013 година на турнира от сериите ATP 1000 в Рим. Новак Джокович, който в момента оглавява ранглистата на ATP, има шест титли от турнира в Париж и ще играе своя седми финал за годината.

Григор Димитров има една титла от Мастърс турнир, която спечели в Синсинати през 2017 година. Най-добрият български тенисист се намира в отлична форма и достигна до финала, като елиминира Лоренцо Музети, Даниил Медведев, Александър Бублик, Хуберт Хуркач и Стефанос Циципас.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ето къде може да гледате финала между Григор Димитров и Новак Джокович! Tennis.bg
Теми:  
григор димитров | новак джокович | париж мастърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook