Гледайте на живо: Феликс Оже-Алиасим срещу Каспър Рууд

от в 14:49 на 13.11.2022
Мирела Николова

Тазгодишният тенис сезон вече е съвсем близо до своя край и през идната една седмица предстои да се състоят битките от Финалния Мастърс на 8-те най-добри състезатели за годината. Сблъсъците ще стартират още през днешния ден, като първи на корта ще видим тенисистите, които попаднаха в Зелената група. Надпреварата на сингъл ще бъде открита с двубой, противопоставящ един срещу друг световния №4 Каспър Рууд и шестият в ранглистата Феликс Оже-Алиасим.

Норвежкият представител изпраща най-успешния сезон досега в кариерата си, по време на който достигна до два финала на турнири от Големия шлем - Ролан Гарос и US Open, отстъпвайки съответно на Рафаел Надал и Карлос Алкарас. От своя страна, 22-годишният канадец в момента се намира във великолепна форма, за което свидетелства фактът, че доскоро бе в серия от 16 поредни победи, прекъсната от Холгер Руне на полуфиналите на Мастърса в Париж, както и това, че понастоящем заема върховата за себе си шеста позиция в световната класация.

Предстоящият мач между Рууд и Оже-Алиасим ще бъде шести в историята на тяхното съперничество, като общият баланс помежду им е 3:2 успеха за скандинавеца. Срещата ще стартира не преди 15:00 часа българско време, а вие ще имате възможност да я наблюдавате на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Феликс Оже-Алиасим срещу Каспър Рууд Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | каспър рууд | феликс оже-алиасим

Коментари





Следвайте ни в Facebook