Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Александър Зверев на старта в Синсинати

от в 20:12 на 15.08.2023
Мирела Николова

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров откри по страхотен начин тазгодишния си сезон на хард в Северна Америка, достигайки до полуфиналите на АТР 500 турнира във Вашингтон, а сега за нас остава надеждата, че ще пренесе отличните си изяви и на Мастърса в Синсинати. Жребият обаче не бе никак благосклонен към българина, противопоставяйки го още в първи кръг на друг бивш шампион в надпреварата в лицето на Александър Зверев.

До този момент двамата имат общо 5 изиграни срещи, от които 4 са завършвали с успех за германеца, включително и сблъсъкът им по-рано през този сезон в осминафиналите на Ролан Гарос, когато Саша не остави почти никакви шансове на родния ни представител и го надигра с 3:0 сета.

Двубоят трябваше да се състои през вчерашния ден, но продължителните дъждовни валежи в Охайо не позволиха мачът да стартира и той бе отложен за днес. Така срещата бе поставена под номер три на централния корт и се очаква да започне не преди 20:00 часа българско време, като вие отново ще имате възможност да я наблюдавате пряко на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Александър Зверев на старта в Синсинати Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook