Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Франсиско Серундоло в спор за място на 1/4-финал

от в 18:10 на 22.06.2023
Мирела Николова

Григор Димитров вече записа три поредни победи на АТР 500 надпреварата в Куинс и през днешния ден ще излезе на корта в търсене на своя четвърти 1/4-финал от началото на сезона. За българина, който дори не е допускал пробив в хода на турнира, днес предстои да се изправи срещу поставения под номер осем в схемата Франсиско Серундоло, който в момента се намира на рекордната за себе си 19-а позиция в световната ранглиста. 

Тревната настилка далеч не е сред любимите на аржентинския тенисист, който преди настоящата седмица бе записал едва една победа от общо четири изиграни върху това покритие, но не бива да подценяваме формата, в която се намира, извела южноамериканеца до четвъртфиналите на Мастърса в Рим и осминафиналната фаза на Ролан Гарос.

Предстоящият сблъсък между Димитров и Серундоло е последна (четвърта) в програмата на централния корт в Лондон и ще стартира веднага след края на срещата между Карлос Алкарас и Иржи Лехечка, което означава, че ще можем да очакваме началото на двубоя да бъде поставено след 18:30 часа българско време. Вие пък отново ще имате възможност да проследите на живо изявите на нашия сънародник пряко на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Григор Димитров срещу Франсиско Серундоло в спор за място на 1/4-финал Мирела Николова
Теми:  
гледайте на живо | григор димитров

Коментари





Следвайте ни в Facebook