Гледайте на живо: Виктория Томова излиза срещу бившата финалистка от АО в Маями

от в 20:00 на 23.03.2023
Мартин Петков

Виктория Томова неспирно прогресира в представянето си в хода на последния месец и макар да допусна загуба в квалификациите на WTA 1000 турнира в Маями, то първата ни ракета при дамите получи втори шанс от съдбата и намери място в основната схема като "щастлива губеща". Броени часове след радостната новина, българката трябваше да излезе на корта във Флорида за мача си от откриващия кръг на същинската част на състезанието, като навакса на два пъти пробив пасив в първия сет, за да надиграе впоследствие квалификантката и бивша номер 26 Анна Каролина Шмиедлова, с което подпечата класирането си за втория етап на надпреварата.

В него обаче пред Вики застава 30-ата поставена в схемата и доскорошна членка на първата десетка в света - Даниел Колинс, която освен това през миналия сезон достигна финала на Аустрелиън Оупън, където обаче преклони глава срещу бъдещата шампионка Ашли Барти. В кариерата си досега Томова е срещала едва веднъж американката, като сблъсъкът им се състоя на последния Ролан Гарос, когато с успеха се поздрави по-високоранкираната тенисистка.

В днешната им битка от втория кръг на турнира в Маями отново сериозно фаворизирана е домакинската представителка, но надеждите за сензационна победа на световната номер 96 съществуват, предвид факта че в хода на сезона тя вече се справи със съпротивата на Анастасия Павлюченкова и Кая Канепи. Двубоят е втори в програмата на третия по големина корт "Butch Buchholz" и се очаква да започне всеки момент, а ако вие искате да наблюдавате на живо мача на първата ни ракета при дамите, то можете да го направите на някой от следните линкове:

Линк 1  (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2 

Линк 3


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Виктория Томова излиза срещу бившата финалистка от АО в Маями Мартин Петков
Теми:  
wta | бгтенис | виктория томова | гледайте на живо | Даниел Колинс | маями

Коментари





Следвайте ни в Facebook