Гледайте на живо: Виктория Томова в търсене на реванш срещу световната №9

от в 15:52 на 14.02.2023
Мирела Николова

Най-добрата ни тенисистка Виктория Томова демонстрира отлична игра през настоящата седмица в пресявките на престижния WTA 500 турнир в Доха и вчера си осигури място в основната схема на надпреварата. В квалификациите нашата сънародничка надделя последователно над три по-високоранкирани от нея тенисистки в лицето на Марина Заневска, Лорън Дейвис и Медисън Бренгъл, за да продължи към същинската част на състезанието, където още на старта я очаква изключително тежко предизвикателство в лицето на световната №9 Белинда Бенчич.

Двете се изправиха една срещу друга в първия кръг на отминалото Открито първенството на Австралия, където швейцарката не остави никакви шансове на родната ни представителка, постигайки експресна победа с 6:1 6:2. Задачата на Вики днес изглежда дори още по-трудна, като се вземе предвид, че олимпийската шампионка е състезателката с най-голям брой победи от началото на сезона (13) и освен това може да се похвали с две завоювани титли през 2023-та, втората от които стана факт в неделя. 

Предстоящата среща между Томова и Бенчич е трета в програмата на централния корт за вторник, което означава, че се очаква началото да бъде поставено не преди 16:00 часа българско време, като вие ще имате възможност да проследите на живо изявите на нашето момиче на някой от следните линкове:

Линк 1 (изисква регистрация, но е с най-добро качество)

Линк 2

Линк 3

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Гледайте на живо: Виктория Томова в търсене на реванш срещу световната №9 Мирела Николова
Теми:  
виктория томова | гледайте на живо

Коментари





Следвайте ни в Facebook