"Гордея се с теб": Бившата на Григор изненадващо реши да го поздрави за финала в Париж

от в 09:20 на 07.11.2023
Калоян Соколов

"Имам твърде голяма класа, за да говоря за лъжци и хора, които изневеряват" - това гласеше една от сравнително скорошните публикации на румънската актриса и модел - Мадалина Геня. 36-годишната красавица беше жената до Григор Димитров за период от около половин година, но двамата се разделиха в началото на миналия месец, а оттогава насам, то първата ни ракета играе най-добрия си тенис и изглежда по-щастлив от всякога на корта.

Българинът през това време достигна до 1/4-финалите в Пекин, 1/2-финалите в Чънгду и Шанхай, а през миналата седмица се поздрави с едно от най-големите постижения в кариерата си, след като победи редица по-високоранкирани играчи и достигна до финала на Мастърса в Париж.

Изглежда това не е убягнало от погледа на Геня и тя изненадващо реши да поздрави бившия си възлюбен в социалниите медии, като може само да предполагаме дали го е направила просто от знак на уважение или търси път обратно към него.

"Гордея се с теб" - написа румънката в личния си Instagram профил и приложи снимка, на която Григор е позирал с купата от турнира във френската столица.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Гордея се с теб": Бившата на Григор изненадващо реши да го поздрави за финала в Париж Калоян Соколов
Теми:  
григор димитров | любопитно | мадалина геня

Коментари





Следвайте ни в Facebook