Готов отново за екшън: Рафаел Надал пристигна в Австралия

от в 14:59 на 31.12.2021
Диана Андреева

Спекулациите относно здравословното състояние на Рафаел Надал след повече от неубедителното му представяне на демонстративното събитие Mubadala World Tennis Championships бяха много. Феновете започнаха да се съмняват, че Матадора ще се завърне обратно на корта в началото на годината, а самият Надал също сподели, че не е сигурен дали ще участва на първия за годината турнир от Големия шлем - Australian Open. 

Но през вчерашния ден Надал пристигна в Австралия и днес вече проведе своята първа тренировка на кортовете в Melbourne Park. Той ще открие кампанията си на турнира, започващ на трети януари, състоящ се именно в Мелбърн. Там ще видим в игра и други представители на елита на мъжкия тенис, включително и Григор Димитров.

Самият Надал сподели с феновете си, че вече се намира в Мелбърн. Рафа сподели своя снимка и отдолу написа с шеговит тон: "Не казвайте на никого, ...но ето ме и мен". Няма официално потвърдена информация, че Матадорът ще се включи в Australian Open, но тъй като той вече е в Австралия, това означава, че най-вероятно ще го видим в действие на първия за годината турнир от Големия шлем.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Готов отново за екшън: Рафаел Надал пристигна в Австралия Диана Андреева
Теми:  
Австралия | григор димитров | мелбърн | надал | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook