Григор Димитров и Рафаел Надал със съвместна тренировка на Rod Laver Arena

от в 09:34 на 02.01.2022
Диана Андреева

Григор Димитров ще открие кампанията си за 2022-ра година в близките дни. Първата ракета на България ще вземе участие в едно от ATP 250 събитията - Melbourne Summer Set, което започва идния понеделник. Но преди официално да сложи началото на представянето си през новия сезон, Димитров все още се приспособява към условията на игра в Австралия. След като проведе известен брой тренировки със своя екип, през вчерашния ден Григор имаше възможност да изиграе спаринг с 20-кратния шампион от Големия шлем Рафаел Надал.

Двамата проведоха съвместна тренировка, а снимка от нея в своя Instagram акаунт сподели Карлос Коста - мениджърът на Надал. Освен с Григор, през вчерашния ден Рафа се подготвяше и в компанията на Хауме Мунар, защото през идната седмица му предстои да вземе участие в ATP събитие както на сингъл, така и на двойки.

Димитров и Надал ще започнат 2022-ра година с участие в един и същи турнир. Събитието от категория ATP 250 в Мелбърн ще приеме част от елита на мъжкия професионален тенис, като сред тях са още Райли Опелка, Анди Мъри и Давид Гофен. Григор ще изиграе първия си мач най-вероятно срещу бившия световен номер едно Анди Мъри, а мач с Надал може да има единствено на финала на надпреварата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров и Рафаел Надал със съвместна тренировка на Rod Laver Arena Диана Андреева
Теми:  
григор димитров | димитров | мелбърн | надал | рафаел надал

Коментари





Следвайте ни в Facebook