Григор Димитров: Проблемът е, че хората не виждат какво се случва извън корта

от в 20:33 на 27.09.2021
Мирела Николова

През месец август АТР и WTA стартираха изключително любопитен съвместен проект - Tennis United& Cross Court, състоящ се от известен брой епизоди, в които две звезди на мъжкия и женския тенис сядат един срещу друг и разговарят по различни теми, свързани както с живота в Тура, така и такива, засягащи личния им живот.

През тази седмица дойде ред и на най-добрия ни тенисист, който проведе разговор с олимпийската шампионка от Токио Белинда Бенчич относно пътуванията, част от който бе публикувана в социалните мрежи, а цялото видео ще бъде достъпно в сряда.

"Проблемът е, че хората виждат само случващото се на корта, но не и нещата извън него. Мисля, че е важно за всички да разберат, че когато трябва да се работи, се работи, а когато е време за почивка, е време за почивка", сподели световният №29, с чието становище се съгласи и швейцарката: "Всъщност, когато ние излизаме навън и се разхождаме из града, това се случва след турнира".

Първата ни ракета при мъжете ще се завърне в игра през настоящата седмица с участие на АТР 250 турнира в Сан Диего, като на старта на надпреварата ще се изправи срещу Мартон Фучович, когото никога досега не е побеждавал и изостава в общия баланс с 0:2. За нашето момче това ще бъде първа поява на корта от близо месец насам, като при последния си двубой Гришо бе принуден да се откаже преждевременно от срещата поради контузия в лявото стъпало. 

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор Димитров: Проблемът е, че хората не виждат какво се случва извън корта Мирела Николова
Теми:  
atp | wta | белинда бенчич | григор димитров | интервю | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook