Григор, Кузманов и още куп други наши спортисти се включиха в благотворителен търг

от в 15:22 на 16.08.2022
Мирела Николова

"Бъдеще за Катрин" е благотворителната инициатива, в която голяма част от най-именитите български спортисти са решили да се включат, за да помогнат на Катрин Йорданова - млада жена с множествена склероза, която се нуждае от лечение в Москва, за което са необходими 55 хиляди евро, които трябва да бъдат събрани до средата на септември.

За тази цел е организиран търг от спортния журналист на БНТ - Радостин Любомиров, който се е свързал с родните ни спортисти и е успял да събере над 60 техни артикула. Те са публикувани в профила му във Facebook и всеки, който има желание, би могъл да се включи в наддаването, което се осъществява посредством коментар под снимката на съответния артикул и продължава до 23:59 часа в неделя (21 август).

В търга взимат участие двамата най-високоранкирани български тенисисти - Григор Димитров и Димитър Кузманов, като хасковлията е предоставил своя състезателна тениска, за която организаторът уточнява, че все още не е пристигнала, а пък Мико - ракета с автограф, с която е участвал на Откритото първенство на Австралия през 2022 г.

Сред мнозината други наши спортни звезди, които са решили да се включат, дарявайки свои вещи, са Христо Стоичков, Димитър Бербатов, олимпийските ни шампионки Ивет Горанова и Стойка Кръстева, Кубрат и Тервел Пулеви, Антоанета Костадинова, както и националният ни отбор по художествена гимнастика, който завоюва златото на Олимпиадата в Токио.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор, Кузманов и още куп други наши спортисти се включиха в благотворителен търг Мирела Николова
Теми:  
бгтенис | григор димитров | димитър кузманов | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook